Binnenkort

Welkom

Welkom op deze Website!

Ik ben Susanne de Rooij, professioneel zangeres/entertainer en vocal coach met twee afgeronde opleidingen van John de Mol senior (De AVLM) en Ivo van Leeuwen (de DAPA).

Op deze website vind je meer informatie over mij als artiest en entertainer. Ik sta bekend om het zingen in verschillende thema’s als Jazz, Disco, Pop en Nederlandstalige muziek. Ook sta ik bekend om mijn special acts die elk feest tot een speciaal evenement maakt. Deze acts zijn Madonna, Marilyn Monroe en Sandy van Grease. Daarnaast sta ik erom bekend om ook met kerst een leuke thema avond neer te kunnen zetten met orkestbanden of met een pianist/gitarist. Meer informatie over mij als artiest vind je op deze pagina.

Vocal trainingen:

Naast artiest ben ik ook zangdocent en vocal coach. Uit ervaring weet ik hoe zwaar het kan zijn om goed te kunnen zingen en op een podium te staan en daarom wil ik mijn ervaring en expertise hierin graag delen. In het jaar 2004 stond ik in met Nederlands Musical Ensemble in Ahoy en zong tien dagen achter elkaar in 20 voorstellingen. We waren als ensemble door een zware selectie gegaan van meer dan 5000 auditanten. Ik ging mij steeds meer richten op mijn techniek en kwam ik erachter dat het heel belangrijk is je stem elke dag te trainen. Met een dagelijkse training hou je je stem gezond en blijft je stemtechniek ook goed. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Workshops

Zanglessen, workshops
en acteerlessen

Voorstellingen

Organisator van evenementen en voorstellingen

Zang

Zangeres en performer in eigen of andere voorstellingen

Recent nieuws

Het laatste nieuws van Heart4Music events