Beste kijkers en leden,

De Heart4music Voice Workout is voor mij de beste manier om elke dag mijn stem te trainen. Uit ervaring weet ik dat mijn leerlingen zeer veel profijt hebben bij deze oefeningen als aanvulling op de zangles. Ik zie ze steeds meer groeien en ook wordt het makkelijker om de stemtechniek onder de knie te krijgen omdat je dan ook echt weet wat je doet. Vaak hebben mijn leerlingen een aantal struikelblokken waar ze met mij aan willen werken. Dat kan zijn dat je moeite hebt met hoog zingen, articulatie, toonvastheid, flexibiliteit van de stem enz.

Hier alvast een voorbeeld van hoe je je stem snel kan opwarmen: https://youtu.be/MEFBfEaOkqs

Met de Heart4music Voice Workout kan je door middel van het volgen van de instructies op de MP3’s of het bekijken van de bijbehorende filmpjes specifiek werken aan jouw eigen struikelblokken. Als je interesse hebt in de Voice Workout kan je je hier aanmelden. 

Binnenkort wordt het ook mogelijk direct via deze site de workout te kopen en te downloaden.

Hou dus de website in de gaten!

Hartelijke groet,

Susanne de Rooij