Zangeres Susanne de Rooij

Zangeres en entertainer met een veelzijdig repertoire en in te huren voor al uw feestelijke aangelegenheden: Hollandse feestavond avond, 70 ties 80 ties night, jazz, bruiloft, verjaardagsfeest, café, discotheek of bedrijfsfeest.

Zangeres Susanne de Rooij is een spontane en gezellige zangeres. Achter haar onbevangenheid gaat een grote schat aan ervaring schuil. Ze heeft ruime ervaring in de professionele muziek- en musicalwereld. Zo heeft ze onder andere de muziekopleiding de Academie Voor Lichte Muziek in 2003 afgerond. En ook de musicalopleiding: de NME-academie (Nederlands Musical Ensemble) heeft ze in 2007 met succes afgerond. Ze heeft naast deze praktijkopleidingen ook de studie Theater- Film- en Televisiewetenschappen gedaan in Utrecht. Eerder nam Susanne de Rooij deel aan verschillende musicalspektakels van o.a. Joop van den Ende, waar ze als backing vocalist optrad bij grote artiesten.
Zij stond o.a. in het voorprogramma van Maan (winnares Voice of Holland) op het race circuit van Max Verstappen in Zandvoort (2017). En op de afterparty in Ziggodome bij “Holland zingt Hazes”

Susanne de Rooij maakt ieder feest tot een groot succes. Ze kan een erg afwisselend muziekprogramma bieden. Ze zingt allerlei soorten muziek: van Disco Classics tot ballad en van Hollandse meezingers tot herkenbare radiohits.

Susanne is ook te boeken met haar special acts afgemeten op het thema van de avond (Disco, Nederlandstalig, Top 40 of Jazz). Deze act kan ze ook met een feestbus buiten laten afspelen vanaf 30 minuten. Haar grote kracht maar ook een avondvullend programma verzorgen van feestavonden compleet met drive in show bestaande uit een complete lichtshow en professionele geluidset.

Special act: Marilyn Monroe

Marilyn Monroe treedt op met de bekende covers zoals, I wanna be loved by you, Diamonds are a girls best friend en Happy Birthday song. Speciale Themashows voor Kerst, Nieuwjaar en Valentijn. Naast de bekende covers worden er ook andere covers door haar in een speciaal nieuw jasje gestoken. Marilyn Monroe is alleen te boeken, maar ook met een DJ en een Pianist.

Wil je hier meer over weten vul dan het formulier in en ontvang meer informatie via de mail.

Alvast veel plezier gewenst!

Zangeres Susanne de Rooij