Onze diensten

Heart4MusicEvents is niet alleen maar de organisatie waar je terecht kunt voor het organiseren van  prachtige concerten, voorstellingen en optredens, maar ook de weg naar workshops, zanglessen en het boeken van artiesten en / of DJ’s.

organisatie van

Evenementen

In de komende periode staan de volgende evenementen op het programma.

Overige dienstverlening

Kun je niet meteen vinden wat je zou willen vragen?

Back to Green festival

Met het ‘Back to green festival’ willen wij ons inzetten voor de jongeren, ouders en buurtbewoners van Loosduinen en Segbroek om deel te nemen aan een ‘muzikale’ beleving waarin het milieu centraal staat. Wij vinden dat men bewuster moeten worden van de milieuproblemen. We hebben daarom besloten om samen te werken met de enige Unesco school van Den Haag genaamd het Hofstad Lyceum. Samen met het Unesco jongeren team zullen wij het festival organiseren.

Terugblik Peace of Mind concert

Terugblik op het concert over vrede met voormalig vluchteling uit Irak: Ako Taher en Nederlandse zangeres Susanne de Rooij.

(Afgelopen) Peace of mind concert

Als er iets is wat de wereld nu nodig heeft is het het besef dat we vrede in ere moeten houden. Daarom vieren we op dinsdag 9 juli van 20.00 tot 21.45 u met het concert ‘Peace of mind’ de vrede in theater Dakota.