Binnenkort

Heart4music Voice Workout zaterdag 29 mei van 11.00 tot 12.00 uur

/
Op zaterdag 29 mei geeft Susanne de Rooij een Voice Workout…

Welkom

Welkom op deze Website!

Ik ben professioneel zangeres/entertainer en vocal coach. Uit ervaring weet ik hoe zwaar het kan zijn om goed te kunnen zingen en op een podium te staan en daarom wil ik mijn ervaring en expertise hierin graag delen. In het jaar 2004 stond ik in het Nederlands Musical Ensemble van Musicals in Ahoy en zong tien dagen achter elkaar in 20 voorstellingen met het Nederlands Musical Ensemble. In die tijd wist ik wel wat van zingen en ik kon ook zeker wel zingen. We waren als ensemble door een zware selectie gegaan van meer dan 5000 auditanten. Maar ondanks dat ik hield van zingen en graag zong wist ik weinig tot niks van zangtechniek. Pas later ging ik mij richten op mijn techniek en kwam ik erachter dat het heel belangrijk is je stem elke dag te trainen. Met een dagelijkse training hou je je stem gezond en blijft je stemtechniek ook goed. Ik miste in die tijd zo’ n training waardoor ik helaas toen in de problemen ben gekomen. Ik kreeg bobbeltjes op mijn stembanden en er werd mij verteld dat ik nooit meer professioneel zangeres kon worden. Ik zat toen op een vierjarige Musical Opleiding en was niet van plan daarmee te stoppen! Ik besloot mijn stemproblemen zelf weg te trainen. Ik ben toen allerlei logopedische oefeningen gaan doen en hield me aan een strak schema. Toen ik terug kwam bij de KNO arts zeiden ze dat mijn stem weer helemaal goed was en dat was een groot wonder. Ik had mijn stemproblemen weggetraint en zong beter dan ooit te voren. Later ben ik steeds meer geinteresseerd geraakt in het optimaal trainen van de stem. Ik heb al mijn ervaringen van 2004 tot 2020 verwerkt in mijn Heart4music Voice Workout waarin je met een zeer effectieve stemtraining je stem optimaal blijft ontwikkelen. Ben je nieuwgierig geworden kijk dan op deze pagina.

Naast mijn Voice Workout ben ik ook zanglerares en artiest. Je vind op deze website wat ik verder allemaal heb gedaan. Ik wens je veel kijkplezier.

Workshops

Zanglessen, workshops
en acteerlessen

Voorstellingen

Organisator van evenementen en voorstellingen

Zang

Zangeres en performer in eigen of andere voorstellingen

Recent nieuws

Het laatste nieuws van Heart4Music events

Voice Workout voor sprekers en zangers

Men vindt het heel normaal om aan een workout mee te doen als het gaat om het trainen van je lichaam. Yoga, dans, sport… Er zijn al heel wat technieken ontwikkeld om binnen een korte tijd een fit lichaam te creëren. En hoe vaker je de training doet hoe sterker je wordt! Dit kan nu ook met je stem!

(Afgelopen) Crowdfunding Back to Green

Crowdfunding Back to Green

(afgelopen) Back to Green festival

Met het ‘Back to green festival’ willen wij ons inzetten voor de jongeren, ouders en buurtbewoners van Loosduinen en Segbroek om deel te nemen aan een ‘muzikale’ beleving waarin het milieu centraal staat. Wij vinden dat men bewuster moeten worden van de milieuproblemen. We hebben daarom besloten om samen te werken met de enige Unesco school van Den Haag genaamd het Hofstad Lyceum. Samen met het Unesco jongeren team zullen wij het festival organiseren.